En toen ineens was daar een veel groter idee dan we ooit hadden bedacht, besproken of misschien zelfs gewenst.

Tamara en ik praten nog niet zo lang met elkaar. We zagen elkaar wel al een aantal jaren regelmatig, maar nog nooit meer woorden gewisseld dan “goedemorgen” en “hoi”. Om je een beeld te geven van waar dat was…..tijdens het wegbrengen en ophalen van onze kids bij het kinderdagverblijf.
Vervolgens gingen de kids de volgende fase in...en kwamen wij elkaar weer tegen aan de schoolpoort. Tot ik eens een keer goed keek naar een foto van een pagina die ik was gaan volgen op social media. Misschien ken je Tamara ook daarvan, namelijk “de Piekerfabriek”.


Toen besloot ik om haar eens aan te spreken. Dat was de 1e zet naar, wat we toen nog niet wisten, deze samenwerking. Vooral omdat je als ZZP-er best ‘eenzaam’ kan zijn, en het soms fijn is om eens te sparren met iemand.
Besloten we een paar keer lekker te gaan wandelen in de bossen, om op die manier elkaar te inspireren en ook te enthousiasmeren. want ik gaf coaching aan vrouwelijke ondernemers.

Daaruit ontstond het idee om eens een keer “iets” samen te gaan doen over de invloed van etherische oliën op je mindset. Dat idee vonden we beide heel erg tof, dus dat gingen we maar eens een keer uitwerken.En toen gebeurde er iets heel bizars...Toen we in de zomer van 2021 dit plan wilde gaan uitwerken gebeurde er iets bizars…...ruim een half jaar na onze 1e wandeling……..
We kwamen er tijdens het kletsen achter dat we over veel zaken dezelfde visie delen, het verschil is echter dat bij Tamara deze visie ligt op het kind en bij mij op de volwassene.
Tijdens het kletsen werden we alsmaar enthousiaster en enthousiaster, en gingen we ons idee van dat “iets” verder uitwerken.


En toen gebeurde het…beide afzonderlijk brainstormen, beide voor onszelf highlights en punten noteren die je zou willen doen en waar je voor staat.We bespraken onze opgeschreven termen, keken elkaar aan en wisten dat het grootser zou gaan worden dan we in de eerste instantie bedacht hadden.

Tot het moment daar was en we beide tegelijk riepen “Zie jij mij”!!

Tijdens het uitspreken overheerste enthousiasme, passie, blijdschap, herkenning, bevestiging en een gevoel van kippenvel. Dat laatste is voor ons beide de bevestiging die we willen voelen, dat we op de goede weg zitten. En dat het mag gaan gebeuren.Dit moment was in juli 2021, en daarna ging onze sneltrein rijden. We hadden de naam van ons bedrijf bedacht, een logo gingen we zelf maken en de domeinnaam was geregistreerd. In augustus zaten we bij de KVK om ons in te schrijven, om vervolgens vanaf 09-09-2021 in bedrijf te kunnen gaan.Onze gedeelde visie;

Gezien worden om wie je bent, niet om wat je doet of kan. We zijn het allemaal al, je mag het alleen ook zelf zo gaan zien, voelen en ervaren.