De grootste spiegels die we ons kunnen wensen, zijn de kleine deugnieten waar we het diepst van houden. YES... onze kids! Maar wat als onze kids het enkel kunnen uiten door, in onze ogen, “lastig” gedrag te vertonen?
Of als we steeds in soortgelijke situaties belanden en we onbewust onszelf daarmee eigenlijk herhaaldelijk op de proef stellen. Hierin houdt onze omgeving herhaaldelijk ons een spiegel voor.

Bij beide situaties bestaat er de mogelijkheid dat er misschien een trauma niet volledig verwerkt is, of er misschien overtuigingen in jouw systeem zitten die gedurende je leven jouw manier van denken en doen hebben beïnvloed.Gelukkig zijn we allemaal mensen bezitten we het vermogen om onszelf te veranderen als de manier van denken en doen niet meer bij ons passen.
De stap om het anders te willen gaan doen, dat is een hele belangrijke stap, waar wij jou de ondersteuning en hulp bij willen bieden die jij en/of jouw gezin nodig heeft.
Met als doel een stevig fundament te krijgen.

Omdat het maatwerk betreft en iedereen een andere hulpvraag heeft, willen we onze coaching afstemmen op jouw behoefte.Hoe is onze werkwijze
Met een kennismakingsgesprek voelen we of er een match tussen ons is. Het gevoel dat jij bij ons hebt dient veilig en vertrouwd te zijn. Dit is een belangrijke basis voor het slagen van een traject.
Samen brengen we jouw hulpvraag in kaart, kijken we welke methodieken hierop aan kunnen sluiten en mag je aangeven bij welk soort coaching je je fijn voelt; online-, wandel- of coaching aan huis.
Bij aanvang van het traject krijg je van ons een korte vragenlijst per mail, om meer inzicht in jou en/of jouw gezin te krijgen. Zodat we nog effectiever het traject kunnen inzetten

                                

                                                                                                         

Methodieken   

  • Tekeningen analyseren

  • Opstellingen (familie) maken

  • Situaties analyseren

  • Magnetiseren

  • Yoga Nidra

  • Wandelcoaching

  • Aromatherapie

  • Speltherapie
Wat is jouw “win”?
Na ons traject ben je bewuster van jouw eigen emotie
Heb je meer inzicht in jezelf en jouw gezin
Heb je meer zelfvertrouwen om beter voor jezelf te zorgen
Is het fundament binnen je gezin stabieler en rustiger


Mocht een traject niet bij je aansluiten kun je altijd de mogelijkheid kiezen om een losse sessie van € 77,- per uur te plannen.